Single digit persen Macau GGR munggah kanggo Sept: analis
Toto

Single digit persen Macau GGR munggah kanggo Sept: analis

revenue game reged Macau casino (GGR) kamungkinan kanggo nggedhekake ing September antarane 4 Keluaran HK lan 7 persen taun-ing-taun. Mangkono ngandika memo ana saka broker Sanford C. Bernstein Ltd, kang lagi nyimak sing sasi iki bakal weruh easing saka taun-on-taun bandingaken amarga Keluaran SDY Typhoon Mangkhut ing September 2018, kang wis nyebabake penutupan pancegahan saka […]

Toto

bandara Macau kanggo nangani 9mln lelungan taun: resmi

Bandara Internasional Macau bisa ndeleng volume penumpang agregat kanggo 2019 tekan “liwat 9 yuta” rawuh lan mangkat, ngandika presiden Otoritas Lagu Togel Penerbangan Sipil Macao, Simon Chan Weng Hong, ing komentar kanggo media lokal ing sela-sela acara ana. Ing Januari operator hub udhara, Macau International Airport Co Ltd (CAM), ngandika samesthine kanggo nangani 8,70 yuta […]

Toto

Komisi game Macau tekan dhuwur patang taun ing 2018

Komisi lan biaya tartamtu liyane sing disambung kanggo dodolan casino Macau tekan dhuwur patang taun ing 2018, nalika kontribusi industri kanggo ekonomi lokal meh MOP203,4 milyar (US $ 25,2 milyar), Nilai paling dhuwur wiwit 2014. Mbuwang ing “tuku barang, Komisi mbayar lan balen customer” tambah 13,3 persen taun-on-taun kanggo MOP68,97 milyar ing 2018, nuduhake Survey […]

Toto

pangentukan casino Macau 2019 wis luwih tiba: MS

Pangentukan saka perusahaan casino ing pasar Macau “durung ngisor” senadyan valuasi atraktif saiki kanggo saham saka perusahaan kuwi. Mangkono ujare klompok perbankan Morgan Stanley ing laporan Senin. Institusi ngethok ramalan kanggo 2019 kinerja taun ing Macau casino revenue game Keluaran SDY reged (GGR) kanggo -3 persen, saka -1 persen taun-on-taun sadurunge. Kanggo taun 2020, Morgan […]

Toto

Las Vegas Sands nunjuk eksekutif Cina Xuan Yan menyang papan

pangembang casino basis US Las Vegas Sands Corp announced ana janjian saka Xuan Yan kanggo Papan tenan. Perusahaan punika tiyang sepah saka Data SDY operator casino Macau Sands China Ltd. “Pak Yan saiki eksekutif senior karo Microsoft Corp ing Greater China Region lan sadurunge wis nyekeli posisi Kepemimpinan senior ing China karo perusahaan teknologi global […]

Toto

Melco ujar prioritas Yokohama, nyelehake Osaka minangka target Jepang

operator casino Asian lan pangembang Melco Resorts lan Hiburan Ltd ngandika bakal nganggo privasi “Yokohama First” ing nguber lisensi casino Jepang. Perusahaan kasebut ujar manawa wis mungkasi kapentingan ing Osaka Pengeluaran SGP minangka situs kanggo proyek resort. Ing pratelan Rebo, ketua lan kepala eksekutif klompok kasebut Lawrence Ho Yau Lung (digambar) nyatakake “Yokohama First” tegese […]

Toto

SJM njupuk bagéyan ing Jepang casino fase RFI: Arnaldo Ho

Macau SJM game marque tetep kasengsem ing kesempatan kanggo duwe resort casino ing Jepang, lan wis melu ing request-kanggo-informasi (RFI) pangolahan dipentasake dening sawetara kutha negara kang. Mangkono ujare Arnaldo Ho Yau Heng (digambar ing foto file), ing komentar menyang GGRAsia. Dheweke dadi direktur lan asisten direktur operasi Sociedade de Jogos de Macau SA, unit operasi […]

Toto

Klub VIP Galaxy Macau sing diowahi Suncity mbukak maneh 24 September

Macau VIP gambling junket account Suncity Group wis dikonfirmasi kanggo Result SGP GGRAsia liwat email sing bakal dadi tuan rumah upacara dibuka maneh 24. September kanggo Suncity VIP Club dianyaraké ing Galaxy Macau (gambar), kapal penggedhe Cotai casino resort Galaxy Entertainment Group Ltd. “Ana 20 tabel ing Klub VIP, sing padha karo sadurunge renovasi,” ujare […]

Toto

Macau wis sangang hotel karo 1.000 utawa kamar liyane: govt

Macau wis sangang hotel Komplek karo 1.000 utawa luwih kamar saben, ing 31. Desember; siji luwih saka ing taun sadurunge, nuduhake data saka Statistik kutha Togel Hongkong lan Service Sensus. Kabeh padha digandhengake karo resorts casino. Sembilan fasilitas hotel skala gedhe iki makaryakke meh 26,800 wong kanthi agregat, tambah biro kasebut. MGM Cotai HKD27 milyar […]