BLOG: PERCUTIAN MESIN MASA TAB PANAS VINCE VAN PATTEN
Toto

BLOG: PERCUTIAN MESIN MASA TAB PANAS VINCE VAN PATTEN

Bersedia untuk musim ke-20 yang menarik dalam Jelajah Poker Dunia tetapi sebelum saya kembali ke kasino dan ke dunia poker yang indah, saya terpaksa melakukan sedikit perjalanan keluarga. Kali ini kami memutuskan untuk pergi ke salji, dengan percutian ski.

Mammoth Mountain nampaknya munasabah dan hanya perjalanan lima Jam dari Los Angeles. Juga, kami dijemput ke festival filem di mana isteri saya Eileen HK Prize membintangi filem pendek di tayangan. Jadi kami akan membunuh dua burung dengan satu bola salji.

Menginap tiga malam dengan ski-in, ski-out di Mammoth Resort akan menjadi hebat – terutamanya kerana kami mendapat kadar festival filem yang potongan separuh pada $270 semalam! Itu seperti memukul bahagian dalam lurus!

Selepas lima jam memandu melalui pergunungan yang indah melepasi Gunung Whitney, kami akhirnya tiba di kawasan Gunung Mammoth.

Kami memandu melalui bandar kecil itu dan terus ke resort ski kerana kami telah Data SGP ditempah di sana di hotel ski-in, ski-out.

Kami meletak kenderaan dan saya perlu mengatakan bahawa semua orang di resort itu sangat bagus dan boleh diterima, dan bahagian luar rumah persinggahan kelihatan agak mengagumkan!

Berjalan cepat ke bilik kami, di tingkat dua, kami masuk.

Okey, kami tahu ini tidak akan menjadi sen yang paling bersinar di blok itu, tetapi kami tidak peduli. Kemudahannya sangat hebat. Kami hanya beberapa meter dari lif kerusi dan restoran dan bar. Ia akan menjadi salah untuk mengeluh.

Walau bagaimanapun, jika saya boleh memilih hanya untuk beberapa saat, saya akan berkongsi beberapa pemerhatian saya dengan anda.

Rumah-jauh-dari-rumah Vince di pergunungan.
Tidak perlu dikatakan hiasan yang sangat ringkas dengan dinding kertas nipis Result SGP lebih kurus daripada deuce spades.

Tetapi semuanya berbaloi untuk kemudahan hebat yang kami dapat nikmati!

Kemudian, sudah tentu, lorong “The Shining” yang mengagumkan…
Sebenarnya saya enggan bermain ski kali ini , memilih keluar hanya untuk melihat keluarga beraksi di atas gunung.

Sungguh melucukan, saya pernah suka bermain ski , tetapi telah membuat kesimpulan bertahun-tahun yang lalu bahawa ada sesuatu yang tidak kena dengan sukan yang paling best pada hari itu ialah apabila anda menanggalkan but! Mungkin itu hanya saya.

‘Sampai lain kali, main lepas-lepas dan jangan lupa membebel di sungai.