ESA Gaming Dilancarkan di Pasaran Afrika dengan 888AFRICA
Toto

ESA Gaming Dilancarkan di Pasaran Afrika dengan 888AFRICA

ESA Gaming , pembekal dan pembangun kandungan iGaming terkemuka, telah membuat inisiatif yang bercita-cita tinggi dalam pasaran Afrika, berkembang melalui 888AFRICA, usaha niaga yang baru dilancarkan yang telah menyatakan bahawa ia mahu meletakkan tandanya di rantau yang menjanjikan dan disokong oleh nama yang sama. 888 Pegangan.

ESA Gaming Membawa Portfolio EasySwipe ke Afrika
888AFRICA beroperasi di bawah penjenamaan popular dan ia merupakan keluaran macau pendekatan deterministik syarikat ke arah mengembangkan jejaknya dalam pasaran dalam talian terkawal di Afrika merentasi kedua-dua perjudian dan pertaruhan menegak. 888bet sudah tersedia di beberapa pasaran penting, termasuk Kenya , Mozambique , Tanzania dan Zambia .

Ketibaan ESA Gaming hanyalah satu lagi langkah ke arah menjadikan platform dan produk menawarkan pengalaman yang lebih lancar dan menyeronokkan untuk orang ramai tempatan. Melalui ESA Gaming, 888bet akan mendapat akses kepada portfolio tajuk EasySwipe, yang diterangkan sebagai “judul ultra ringan ” dan ” tajuk mudah alih diutamakan .”

Ini penting kerana infrastruktur Internet mungkin tidak begitu maju dalam pasaran tertentu. Walau bagaimanapun, pembangun telah menemui cara untuk memampatkan maklumat tanpa menjejaskan kualiti, mencipta pengalaman inovatif yang bertaraf dunia dan kini tiba di pasaran Afrika melalui jenama seperti ESA Gaming dan 888bet .

Beberapa tajuk hebat EasySwipe di sini termasuk permainan gaya ranap seperti SGP Result Rocket Racers , Fruitz & Spinz , Basketball Mine dan Goal Mine . ESA Gaming juga telah berada pada trajektori pengembangan yang bercita-cita tinggi, telah dilancarkan di Eropah dan Amerika Latin, dan telah berusaha untuk secara aktif menyatukan penempatannya di pasaran tersebut.

Kini, syarikat itu juga menggandakan pasaran Afrika melalui hubungan ini dengan 888bet. Ketua pemasaran ESA Gaming Thomas Smallwood telah mengalu-alukan peluang ini dan berkata:

888AFRICA ialah jenama yang mempunyai cita-cita besar di benua itu. Kami gembira untuk mula bekerja dengan pasukan dan tidak sabar untuk memainkan peranan kami dalam perjalanan pertumbuhan yang menarik, sambil mempamerkan kekuatan tawaran kami yang sangat relevan dan boleh disesuaikan.

Ketua pemasaran ESA Gaming Thomas Smallwood
888AFRICA dan ESA Gaming Mempunyai Rancangan untuk Wilayah
Portfolio EasySwipe adalah bintang yang jelas dalam persembahan di sini kerana Pengeluaran Sydney pemain 888bet pasti akan menyukai produk ini, kata Smallwood dengan yakin. Ketua Pegawai Eksekutif 888AFRICA Christopher Coyne turut berpuas hati dengan perkongsian baharu itu.

Beliau mengalu-alukan penambahan portfolio permainan EasySwipe dan berkata bahawa kedatangan produk ini akan membantu meningkatkan jenama dan kedudukan peneraju pasaran syarikat di pasaran Afrika. “Kami berharap dapat bekerjasama dengan pasukan ESA Gaming pada bulan-bulan akan datang,” katanya mengakhiri.