Pejabat Loteri dan blueshyft untuk Menawarkan Akses Aussies kepada Lebih Banyak Loteri
Toto

Pejabat Loteri dan blueshyft untuk Menawarkan Akses Aussies kepada Lebih Banyak Loteri

The Lottery Office milik Australia dan blueshyft, sebuah platform pembayaran, telah bekerjasama dan terima kasih kepada fakta itu, pemain loteri Australia kini berpeluang untuk mengambil bahagian dalam loteri terbesar di dunia daripada lebih 1,400 ejen surat khabar Australia.

Pemain Loteri Akan Diberikan Peningkatan Keyakinan
Jaclyn Woods, Ketua Pegawai Eksekutif The Lottery Office, berkongsi live data hk pendapatnya tentang perkongsian yang baru dibentuk dengan blueshyft. Beliau berkata bahawa pemain yang ingin menyertai loteri terbesar di dunia tetapi teragak-agak untuk membuat deposit dalam talian kini akan diberikan peningkatan keyakinan yang besar.

Beliau menambah bahawa pelanggan sedia ada pejabat The Lottery akan mendapat fleksibiliti pembayaran tambahan, manakala syarikat itu akan mempunyai saluran baharu di mana ia boleh berinteraksi dengan pemainnya.

Woods juga memuji blueshyft dengan mengatakan bahawa platform pembayaran telah bekerjasama dengan banyak pengendali bernilai tinggi.

Itu termasuk seperti FedEx, Ladbrokes, GoGet, Bitcoin Australia, CoinJar, serta News Corp. Syarikat itu telah menawarkan pembayaran melalui terminal iOS sejak 2015. Woods menyatakan bahawa di Australia, blueshyft memproses lebih daripada 1.4 juta transaksi pada 2021 /22 tahun kewangan, yang membuktikan bahawa populariti platform ini terus meningkat.

Perkhidmatan baharu itu akan aktif mulai Isnin, 11 Julai.

Ejen Akhbar Akan Menerima Peratusan atau Jumlah Dolar Deposit Dalam Kedai
Semasa bercakap tentang faedah yang akan disediakan oleh ejen surat khabar di seluruh Australia, Woods berkata bahawa mereka akan diberi peratusan deposit Togel Sydney dalam kedai atau jumlah dolar. Mereka akan diberikan pilihan yang dianggap “lebih hebat,” menurut Woods.

Selain itu, ejen surat khabar akan menerima bayaran rujukan untuk setiap pelanggan baharu yang datang ke Pejabat Loteri melalui agensi berita.

Bagi pemain sendiri, mereka akan mendapat akses kepada cabutan loteri yang terkenal di dunia seperti USA Mega Lotto, yang ganjarannya boleh mencapai setinggi $367 juta (AU$543 juta), dan Jutaan Eropah, yang ganjarannya mencecah $225 juta (AU $332 juta), serta Jackpot Super Itali, yang ganjarannya mencecah $242 juta (AU$357 juta).

Jutaan Eropah berada di tengah-tengah kes malang pada bulan April selepas SGP Result Jane Fallon meletakkan tiket kemenangan di EuroMillions HotPicks Februari lalu dengan WeLoveLottery.

Bagaimanapun, selepas dia menang dan melaporkan kemenangannya, dia diputuskan daripada pembayaran kerajaan dan itu menyebabkan dia tidak menerima jumlah penuh.

Dengan menggunakan platform blueshyft, pemain akan dapat membuat deposit dalam kedua-dua fiat dan crypto. Rangkaian syarikat itu terdiri daripada lebih 1,500 lokasi runcit dan pelanggan akan dapat membayar di sini dengan menggunakan iPad dalam kedai.